s
WhatsApp service : 06 48 119 773
Telefonisch contact: 0593 20 20 60

Wij stellen ons graag aan u voor!

Dierenarts Roos Stoop (erkend paardendierenarts)

Ik ben Roos Stoop en ik ben erkend paardendierenarts en natuurgeneeskundige voor dieren. Middels deze combinatieopleiding, waaraan een intensieve studieperiode van elf jaar ten grondslag ligt, bied ik zorg voor uw paard welke uniek is!

Ik richt mij met name op gezondheidszorg bij paardachtigen en daarnaast verzorg ik diersoortoverschrijdende cursussen. Mijn paradepaardjes zijn: Natuurgeneeskunde – Educatie – Tandheelkunde – Stervensbegeleiding – Preventieve diergezondheidszorg 

 

 Dierenartsassistente (paard) Aline van der Linden

Ik ben Aline van der Linden een passievol paardenliefhebster. Van oorsprong ben ik afkomstig uit het westen van het land, maar sinds 2000 woonachtig in het mooie Drenthe.

Al van jongs af aan heb ik een liefde voor dieren en vooral voor paarden.

Het houden en verzorgen van onze eigen paarden is een belangrijk deel van mijn leven en heeft mij over de jaren heen al veel ervaring gebracht. Ook de fokkerij is onderdeel van mijn passie, en ik heb het geluk dat ik intussen zelf al heel wat veulentjes ter wereld heb mogen zien komen en zien opgroeien.

Ooit mijn carrière begonnen als directiesecretaresse ben ik nu meer dan gelukkig met mijn werk als assistente van Roos.Het is voor mij een geweldige aanvulling op het bezig zijn met onze eigen dieren.

Er is een fijne onderlinge werksfeer en de praktijkvisie sluit ook helemaal aan bij waar ik me goed bij voel. Ik kijk elke keer weer met veel plezier uit naar mijn volgende werkdag. En naast de al opgedane kennis en ervaring ben ik altijd bereid om nog veel meer te leren en ervaren, want uitgeleerd ben je nooit en mijn interesses zijn zeer breed! :)

Kortom, voor mij is er niets mooiers dan binnen het team van Roos behulpzaam te zijn op allerlei vlakken, zowel in de praktijk als ook op administratief gebied.

Ik voel mij hier helemaal op mijn plek!